Arama sonuçlarınız

OgrenciOzel.com

Öğrenci Yurtları, Apartlar, Öğrenci Evleri, vb. yerleri, Üniversite Yerleşkeleri çevresinde Harita üzerinde çok kolay ara bul listele. ogrenciozel.com Siz Öğrencilerin Web Sayfası.

Size ait özel  yurt, apart, pansiyon, öğrenci evi, vb. kurum  veya  işletmeler sistemde mevcut olabilir. Mevcut işletmenizin bilgilerini güncellemek, ilave etmek, iletişim bilgilerinizi bırakmak isterseniz,  aşağıdaki e-posta formunu kullanarak veya info@ogrenciozel.com adresine mesaj göndererek bize ulaşabilir, bilgilerinizin güncellenmesini sağlayabilir ve/veya sahibi olduğunuzu  ispatladığınız mevcut ilanın yayından kaldırılmasını isteyebilirsiniz.

Yardım ve daha fazla bilgi almak için ogrenciozel.com ile, aşağıdaki e-posta formunu kullanarak irtibat kurabilirsiniz.

NOT: Bu iletişim formu ile sadece ogrenciozel.com web yönetimine, görüş/öneri için bilgi gönderilmektedir. Sisteme yurt/konaklama yeri üyelikleri şimdilik kabul edilmediği için, ilgili yurt kurum ve benzeri konaklama yerlerine bu iletişim formu kullanılarak mesaj gönderilemez.

İlanda bulduğunuz Yurt, apart ve kurumların iletişim bilgilerine ulaşmak için, lütfen ilgili ilan sayfasında varsa “Web Sayfası:” başlığı altındaki “İlana ait Web Sayfası” linkine tıklayınız.

Bize Ulaşın

    İlanları Karşılaştır